Thank You

Tuesday, June 14, 2011

happy birthday to me! :D

happy birthday to Anis Shafeera Sapli ;)

assalamualaikum dan selamat malam semua

wah, angka umur da bertambah 1 pada 14 June 2011... alhamdulillah, aku bersyukur kerana diberikan kesempatan untuk bernafas lagi...

pada tahun ini berlaku kelainan sikit sebab aku tidak sambut birthday bersama family tetapi bersama kawan-kawan..

terima kasih kepada Liza, Syifaa, Nadiah, Ati , Ahh, Yaya, Xaty, Kak Cik, Tyna, Yan dan Nurul atas kejutan pada 12:30 am... korang memang best walaupun anis ter-nangis.. xoxo... sayang korang..muah3..

terima kasih juga kepada classmates dan pensyarah atas nyanyian happy birthday to Anis.. sweet moments sgt2... cedey tau tp kena cover sebab da besar.. bak kata cik Liza dan cik Yaya; tak mau nangis2.. :D

terima kasih kpd teman-teman laman sesawang facebook dengan ucapan happy birthday... sorry sebab private wall.. ngee :D

akhir sekali, terima kasih kepada Abang, Adik2, mummy dan baba... walaupun mummy dan baba terlupa tarikh hari ini adalah tarikh lahir ku sebab mereka sibuk dengan perkara lain tetapi ucapan selamat hari jadi tetap aku terima dari mereka... terima kasih mummy dan baba dengan ucapan dan doanya..

yes, baba kata ''nanti Anis balik Sandakan kita sambut ya''... thanks baba.. anis nak kek besar punya..ngee.. baba kata ''okey'' ngeee... akan ku tunggu saat itu... :D

terima kasih atas ucapan happy birthday :D

ok, cenyum celalu :D

4 comments:

cucu umie said...

happy birthday..semoga umo yazng makin ni meningkat lg keimanan kita kepada Allah.. may Allah bless you

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum anis..
Selamat ulang tahun anis... Moga d pjgkan umur.. sihat tubuh badan.. d murahkan rezeki.. sentiasa berjaya dalam apa jua lapangan.. serta sentiasa d rahmati dan d bawah lindungan Allah S.W.T.. Amin..

Anis Shafeera Sapli said...

cucu umie ; terima kasih atas ucapan Happy Birthday itu.. :) amin ya rabbal alamin..

Anis Shafeera Sapli said...

waalaikummussalam kak Diana ; terima kasih atas ucapan selamat ulang tahun itu.. :) insya Allah, amin ya rabbal alamin..